Vrienden Archief Well

HELP MEE OM HET ARCHIEF

 

OPENBAAR EN

 

IN STAND TE HOUDEN!

Openbaarheid van Archief Well: 

Het multifunctionele karakter van de Buun biedt het archief en de bezoeker tal van mogelijkheden. 

Denk aan exposities, geregelde openingstijden, waar u de mogelijkheid hebt om gratis boeken en ander materiaal in te zien en informatie te krijgen op historisch gebied. Ook scholieren kunnen er terecht om b.v. werkstukken te maken.  

Maar deze behuizing schept ook verplichtingen van financiële aard zoals de huur van deze archiefruimte. Verdere kosten zijn o.a.om de archief website in stand te houden. Ook moet er nog van alles aangeschaft worden op computer en technisch gebied. Veel vrijwilligers werken nu noodgedwongen thuis met hun eigen apparatuur. 

Het Wells archief is afhankelijk van schenkingen & donaties en dat zal zo ook blijven. Het ontvangt helaas geen enkele gemeentelijke / landelijke subsidie. Wil het openbaar blijven op deze website en in de Buun dan heeft het Wellse archief veel vrienden nodig. Gelukkig zijn er al mensen die dit inzien en steunen het Wellse erfgoed met €25,- per jaar.  

Daarom vragen wij u, om ons ook te steunen. De Archief vrijwilligers kunnen niet zonder en zouden het geweldig vinden om u te mogen verwelkomen als:

 Lid van "Vrienden Archief Well " 


 

Met een jaarlijkse bijdrage van € 25,00 steunt u ons werk: het verzamelen en archiveren van de geschiedenis en taal (dialect) van Well e.o. in woord en beeld uit heden en verleden. En natuurlijk ook het openbaar blijven via deze website en de gehuurde ruimte in MFC de Buun.

Als vriend heeft u vrije toegang tot of korting op de door ons georganiseerde lezingen, tentoonstellingen en exposities. Ook ontvangt u korting op de door ons uitgegeven boeken.

Wij danken u hartelijk voor uw onontbeerlijke steun. U ontvangt  bericht van ons op welke wijze u uw bijdrage kunt voldoen.

U kunt hierover ook contact opnemen met vriendenbeheer:

Veronica Jeuken, tel. 0478-502684

Vrienden ondersteunen het Archief én genieten zelf van een aantal aantrekkelijke voordelen. 

Vul onderstaand formulier in. 

    * verplichte velden

    Hartelijk bedankt en u hoort van ons!