Zoek

Presentatie WELL sporen uit het verleden deel 5

Presentatie WELL sporen uit het verleden  deel 5

De driekoppige redactie Ger Peters, Michel Stevens en Ronald van Broeckhuysen heeft in 2021 deel 5 van 'WELL - sporen uit het verleden' samengesteld.

Een veelzijdig boek met veel interessante, bijzondere en ook leuke informatie en verhalen uit onze rijke Wellse geschiedenis. Gastschrijvers in deel 5 zijn: Betsie Linssen-Lemmen en Noud van Rens. De opmaak is gedaan door Eveline van de Venn. Foto omslag en rubriek Toen & Nu: Charlène Koolmees. 

Op 21 november 2021 werd het boek in de Buun gepresenteerd. Ondanks de coronabeperkingen viel het bezoekersaantal mee en werden de eerste boeken na afloop vlot verkocht. 

Deel 5 is vanaf 22 november te koop bij ‘Vissers alles onder één dak’ Kasteellaan 11 en iedere donderdagmorgen tijdens de archief openingsuren van 10:00 – 12:00uur in MFC de Buun.

Het boek is ook online te bestellen, het wordt per post bij u aan huis bezorgd. Bestellen kan via het formulier op DEZE PAGINA.


 

Presentatie WELL sporen uit het verleden  deel 5

 

Presentatie WELL sporen uit het verleden  deel 5

Tijdelijke aanbieding tot 1 januari 2022.

OP=OP

Deel 1 is UITVERKOCHT.  Deel 2 is BIJNA UITVERKOCHT.

Als speciale actie voor de komende feestdagen zijn deel 2 t/m 4 van  'WELL sporen uit het verleden'  te koop voor €3,75 per stuk.

De serie van de delen 2 - 3 - 4 en 5 is te koop voor €26,25 (zonder verzendkosten). Voor vragen of een bestelling van de hele serie kun je contact opnemen via info@archiefwell.nl

LET OP: Iedere donderdag tijdens de archief openingsuren van 10-12 uur worden diverse boeken met flinke korting verkocht.