Zoek

Well in Televisie programma's

Well in Televisie programma's

Reclame van Raider, in 1986 opgenomen in Well en Wanssum aan de oude veerstoep.

De opnames duurden een hele dag en hadden veel bekijks van Wellenaren vanaf de Maasoever. De naam RAIDER is in 1991 veranderd in TWIX.


STUDIO SPORT

Wellse wielrenner Rob Mulders werd in zijn amateurscarriere 2de tijdens de Ronde van Drenthe in 1990. Studio Sport maakte hier een verslag van.

Rob Mulders *1967 werd in 1991 prof bij de Buckler-formatie. Hij reed t/m 1995 bij de ploeg van Jan Raas. In 1996 reed hij voor het Belgische Collstrop. Daarna beëindigde Mulders zijn wielercarrière. Hij kwam in 1998 om het leven bij een auto-ongeluk.

Enkele hoogte- en dieptepunten van Rob tijdens de Tour de France van 1994.


 


 

Meer filmpjes met Rob staan ► HIER


 

Well in Televisie programma's

Info,  foto's en films van de TV uitzendingen staan op ► DEZE PAGINA.


 

Well in Televisie programma's

Nachtegiel was een radioprogramma op 3FM van omroep VARA. Het werd elke vrijdag op zaterdagnacht uitgezonden tussen 01.00 en 04.00 uur en gepresenteerd door Giel Beelen. 

Toen in november 2006 een achtdelige documentaireserie over de voorbereidingen van de jaarlijkse Serious Request-actie werd uitgezonden op Nederland 3, werd tevens de nacht van vrijdag op zaterdag ingeruimd voor enkele uren live televisie vanuit de 3FM-studio. Hierdoor veranderde Nachtegiel (samen met Ekdom In De Nacht) van een radioprogramma in een radio- en tv-programma. Na de Serious Request-actie stopten deze uitzendingen voor enige tijd, maar waren vanaf 24 februari 2007 weer wekelijks te zien.

Amateurbandjes hadden de mogelijkheid om enkele nummers uit hun repertoire te spelen en zo hun kunnen te tonen. Zo ook Zenzation, waar (rechts) de twee Wellenaren Peter van Vegchel en Rob Peeters lid van zijn.

De 90's Rockband Zenzation schreef zich in en werd uitgenodigd. Hieronder kun je de clips van de desbetreffende nacht bekijken.

Zombie - Cranberries


Basket Case - Greenday


Diane - Therapy?


Meesterkok René Brienen

CupCakeCup AVRO / TROS


De Wereld Draait Door - VARA


KOPLopers L1 (omroep Limburg)

KOPlopers is een serie programma's van L1 over innovatie in de agro- en foodsector. De Wellse Meesterkok René Brienen is regelmatig te gast in het programma of het programma wordt juist in zijn sterrenrestaurant 'Brienen aan de Maas' opgenomen.


 


 


LifestyleXperience - 2010.


BLOS RTV (lokale omroep Boxmeer)


Willem Janssen in Eredivisie live

Zoon van Sjaak en Gerdien, Willem Janssen is een profvoetballer die bij voorkeur als middenvelder speelde. Met FC Twente won hij in 2011 de Johan Cruijf-schaal door met 2-1 te winnen van Ajax. Er zijn veel video's van Willem in het veld te vinden, maar het leuke is dat hij buiten het veld ook zeer regelmatig is vastgelegd. Vaak op TV-kanalen van de toenmalige club. Hij is ook veel geinterviewd door kinderen. En dat levert natuurlijk mooie beelden op. Een kleine selectie van zijn video's.

 

 

Meer over Willem Janssen vind je HIER


Eigen Huis En Tuin

Well in Televisie programma's

De Grotestraat in Well is het decor in aflevering 23 van 31-01-2009 van het populaire RTL4 programma Eigen Huis En Tuin. Elke week worden er opnames gemaakt in een ander dorp of stad. En natuurlijk kon Well daarin niet ontbreken.

Well in Televisie programma's

Verschillende bewoners krijgen hulp bij het klussen van het TV-team. Zo gaat tuinman Lodewijk Verhoef eerst aan de slag in de tuin van Wim en Wilma van der Coelen. Daar moet de kersenboom  flink gesnoeid worden, dus legt Lodewijk uit waar je op moet letten bij zo'n klus.

Well in Televisie programma's

En bij Math en Truus Stevens wordt de border aan de zijkant van hun woning onder handen genomen en krijgt een flinke metamorfose. Ook wordt de voorkant nog even snel opgefleurd met wat zinken bakken met Buxus en Primula's. Math helpt Lodewijk een handje mee.

Well in Televisie programma's

Timmerman Thomas Verhoef en presentatrice Quinty Trustfull maken met hulp van verschillende Wellenaren een multifunctionele tafel voor de eetclub.

Well in Televisie programma's

Proosten op het mooie resultaat in de Grotestraat.


 


LIMBURG VAN BOVEN L1


Opsporing Verzocht. AVRO - TROS  2015. 

Donderdagavond 9 april 2015 even na 23.30 uur is een ondernemersechtpaar overvallen in hun huis aan het Wolfsven hier in ons dorp Well. Het paar heeft een graszodenbedrijf aan huis. Ze liggen net in bed als plotseling de slaapkamerdeur opengaat en er drie gemaskerde mannen binnen komen. Ze hebben vuurwapens bij zich en een mes. Meer dan een half uur lang duurt de overval. De bewoner werd ernstig mishandeld en raakte hierbij gewond. Onder bedreiging moest zijn vrouw de aanwezige kluis openen. Nadat ze het stel vastgebonden en opgesloten hadden, verlieten de verdachten de woning. Ze gingen er vandoor in een auto. De bewoner is met een hoofdwond en verschillende kneuzingen opgenomen in het ziekenhuis en moest daar ter observatie een nacht verblijven.  Er worden onder meer sieraden buitgemaakt.

De politie kreeg 12 tips binnen na de uitzending van Opsporing Verzocht.  Alle meldingen werden nagetrokken. De meeste tips gingen over de auto die door de daders gebruikt is.


Trips & Travel RTL4

Trips and Travel is een televisieprogramma dat wordt uitgezonden op RTL4. Het programma wordt geproduceerd door Stay in Touch Media en gepresenteerd door Kevin Brouwer. Hij bezoekt het vakantiepark Leukermeer, in Limburg. Al ruim 25 jaar een vijfsterren vakantiepark met luxe kampeerplaatsen en gezellige chalets, midden in de prachtige Maasduinen.