Zoek

Presentatie WELL sporen uit het verleden deel 2

Zondag 24-11-2013 werd in MFC de Buun deel 2 van" WELL sporen uit het verleden" gepresenteerd door Stg. Archief Well. Veel bezoekers genoten zichtbaar van de foto slideshow met life commentaar alvorens de drie voorzitters van de jubilerende Wellse verenigingen, C.V. de Maasjoerts - Harmonie de Vriendenkring en KV Klimop, het eerste exemplaar in ontvangst mochten nemen.


 

Herman Stevens, Ger Koch en Mia Huning, voorzitters van drie jubilerende verenigingen.

Ook Martin Philipsen (layout en gastschrijver) en zijn echtgenote Mia Rijs werden bedankt voor hun inzet en bijdrage aan het realiseren van het boek.

 


 

Tot ieders verrassing werd net voordat de verkoop begon het programma onderbroken door een delegatie van Stichting "Vrienden van de Maasjoerts".

Voorzitter Pierre Krebbers legde uit dat het einde van deze stichting nadert en de pot van deze gulle gevers bijna leeg is. Een van de laatste cheques die uitgedeeld wordt was voor Stichting Archief Well. Veel lovende woorden sprak Pierre Krebbers voor het veelomvattende belangrijk historische werk dat de archiefvrijwilligers voor het dorp verrichten.

 


 

Er werd vervolgens een cadeau-cheque uitgepakt met het schitterende bedrag van maar liefst €1500,-

 


Hiermee kan het Archief Well e.o. weer even vooruit. Samen met de jaarlijkse vaste bijdragen van de talrijke Vrienden van het Archief lukt het deze werkers, die de Wellse historie levend houden, om actief te blijven werken aan fraaie projecten zoals volgend jaar ongetwijfeld deel drie van "WELL sporen uit het verleden".

 

Meer info over verkoopadressen van deel 2