Zoek

Avond Wieler-4-Daagse Well schenkt cheque.

05-09-2013

Vrijwilligers van Stichting Archief Well e.o. blij verrast.

Tijdens de wekelijkse openstelling van het archief werden de aanwezige vrijwilligers van deze stichting op donderdag 4 sept. jl. blij verrast met een cheque ter waarde van € 250,-  In lovende woorden sprak voorzitter Pierre Krebbers van de Avond Wieler 4-daagse zijn grote waardering uit voor het werk dat de vrijwilligers doen en de betekenis die het archief voor Well en de regio heeft. Ook dankte hij nogmaals voor de door het archief georganiseerde expositie over Rob Mulders, die in 2012 tijdens de Avond Wieler 4-daagse veel bezoekers trok. Naast het geldbedrag werd archief Well ook nog een beamer in het vooruitzicht gesteld, zodat er bij exposities en lezingen door de vrijwilligers zelf over deze apparatuur beschikt kan worden.

"De cheque komt hier goed terecht", aldus Pierre Krebbers, "want het archief Well ontvangt geen enkele subsidie en probeert op allerhande manieren het hoofd financieel boven water te houden om maar openbaar te kunnen blijven".

De stichting Avond Wieler 4-daagse Well heeft als doelstelling om de leefbaarheid in de regio Noord-Limburg te bevorderen door het materieel of financieel ondersteunen van verenigingen, maatschappelijke organisaties en instanties. De financiële middelen om de doelstellingen na te streven, werft de stichting door jaarlijks de Avond Wieler Vierdaagse te organiseren.