Zoek

Belevingstocht 2.0 een groot succes.

10-09-2016

De Belevingstocht 2.0 werd gehouden op 09-09-2016.

Het zit er weer op. Met een opkomst van ruim 180 deelnemers, mogen wij als organisatie in onze handen klappen! 
Geweldig hoe het idee wederom ontvangen werd in Well! Namens de organisatie willen wij iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze avond! 
Ook willen wij de sponsoren extra bedanken: Bakkerij Smits, Vissers, Slagerij Ankersmit, Boerderij Camps en Ger Koch. Fantastisch dat dit zo kan in ons mooie dorpje Well. Verder zijn er een aantal mensen de hele avond bezig zijn geweest (en vele uurtjes voorbereiding) om de groepen te informeren en te vermaken; De Buunspeulers, De Jojo's, de Nonnen, Familie Koppers, de bakvrollie van de 'neej-joars kuukskes' Toos, Til en Thea, Jo en Sjef Verrijdt van de schoenenwinkel, Juf Elian met haar zanggroep, Marleen Timmermans, Sander en Maarten, Chris en Ger voor de goede zorgen in de Buun. Helma voor het beschikbaar stellen van de Buurtkamer. Nico, Robert en Piet bedankt voor de prachtige foto's. 
Zonder jullie hulp hadden wij dit niet waar kunnen maken! De mensen uit de Grotestraat hebben tevens hun stinkende best gedaan om de vroegere functies van het huis uit te beelden; mooi hoe dit zo spontaan opgepakt werd! 
Bedankt allemaal !

Archief Well en Re-Quest.

 

 Kijk hier naar een foto impressie gemaakt door Nico Sijberts en de film van Piet Derks