Zoek

Stem op Archief Well bij de Rabo Clubkas Campagne

26-09-2017

Ook dit jaar is de Rabobank Horst Venray (waar Well bij aangesloten is) met de Clubkas Campagne gestart. Deze is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Jaarlijks stelt de bank een deel van de winst beschikbaar ter ondersteuning van het verenigingsleven in de regio. Dit doet deze bank onder andere via de Rabobank Clubkas Campagne. In 2017 met een bedrag van € 125.000,-  Dit bedrag wordt door het aantal uitgebrachte stemmen gedeeld en de uitkomst daarvan is dan de waarde van iedere uitgebrachte stem.

Tussen 26 september en 10 oktober 2017 kunnen de Rabo leden stemmen via een stemsite op clubs, verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt 5 stemmen waarvan er 2 op dezelfde club, vereniging of stichting uitgebracht kunnen worden. Ben je nog geen lid van de Rabobank Horst Venray, dan kun je jezelf tot 15 augustus 2017 aanmelden om te stemmen en zo mee te doen aan deze actie om de verenigingen en stichtingen financieel te steunen.

Stemmen die uitgebracht zijn op Archief Well worden dan uitgedrukt in geld en is voor ons een welkome ondersteuning om ons werk te kunnen blijven doen: gegevens uit de rijke historie van ons dorp Well opsporen, uitdragen en levend houden. We tellen op uw steun zodat het voortbestaan van o.a. deze archiefwebsite gegarandeerd blijft. 

Jouw stem is geld waard … steun ons en

↓ ↓ ↓               ↓ ↓ ↓                ↓ ↓ ↓

 

 

 

Stemmen kunt u >>HIER<<

Meer info website Rabo Horst Venray