Zoek

Stem op Archief Well bij de Rabo ClubSupport Campagne

09-09-2020

Vanaf 5 oktober mag u 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op Archief Well.

Ook dit jaar is de Rabobank Noord Limburg (waar Well bij aangesloten is) met de ClubSupport Campagne  gestart. Deze is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. In 2020 investeert Rabobank Noord Limburg € 225.000,- van de winst in het club- en verenigingsleven in onze regio
Rabobank-leden beslissen mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. De stemperiode voor Rabobank-leden start op 4 oktober en loopt t/m 24 oktober. Stemmen verloopt dit jaar via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Ieder lid krijgt 5 stemmen waarvan er 2 op dezelfde club, vereniging of stichting uitgebracht kunnen worden. Ben je nog geen lid van de Rabobank Noord Limburg, dan kun je jezelf aanmelden om te stemmen en zo mee te doen aan deze actie om de verenigingen en stichtingen financieel te steunen.

Stemmen die uitgebracht zijn op Archief Well worden dan uitgedrukt in geld en is voor ons een welkome ondersteuning om ons werk te kunnen blijven doen: gegevens uit de rijke historie van ons dorp Well opsporen, uitdragen en levend houden. De Archief vrijwilligers blijven onuitputtelijk bezig om onze rijke historie te ontdekken, te bewaren en openbaar te maken o.a via de website. Naast de reguliere werkzaamheden is Archief Well momenteel bezig met enkele projecten. We zijn bezig om - na 75 jaar - eindelijk een blijvend waardig monument te realiseren nabij het Historisch Kerkhof in de Grotestraat voor alle omgekomen Wellse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De 15 namen worden in een granieten blad gegraveerd. In 2021 is de onthulling van dit Monument Wellse slachtoffers gepland, de datum is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Covid-19. Grotendeels wordt deze herinneringsplek gerealiseerd door onze Archief vrijwilligers. Gelukkig zijn er enkele sponsoren van materialen. Het financieel tekort willen we aanvullen door de ClubSupport bijdrage. 

Uw stem is geld waard … steun ons! ♥♥♥

GA STEMMEN OP ► ARCHIEF WELL