Zoek

Stem op Archief Well bij de Rabo ClubSupport Campagne 2021.

27-09-2021

Vanaf 4 oktober mag u stemmen op 3 verenigingen. Iedere vereniging krijgt dan 1 stem van u.

Ook dit jaar is de Rabobank Noord Limburg (waar Well bij aangesloten is) met de ClubSupport Campagne  gestart. Deze is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. In 2021 investeert Rabobank Noord Limburg € 225.000,- van de winst in het club- en verenigingsleven in onze regio
Rabobank-leden beslissen mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. De stemperiode voor Rabobank-leden is van 4 -25 oktober. Stemmen verloopt via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Ieder lid krijgt 3 verenigingen om op te kunnen stemmen. Anders dan vorig jaar is nu, dat iedere vereniging 1 stem krijgt.

Ben je nog geen lid van de Rabobank Noord Limburg, dan kun je jezelf aanmelden om te stemmen en zo mee te doen aan deze actie om de verenigingen en stichtingen financieel te steunen.

Stemmen die uitgebracht zijn op Archief Well worden dan uitgedrukt in geld en is voor ons een welkome ondersteuning om ons werk te kunnen blijven doen: gegevens uit de rijke historie van ons dorp Well opsporen, uitdragen en levend houden. De Archief vrijwilligers blijven onuitputtelijk bezig om onze rijke historie te ontdekken, te bewaren en openbaar te maken o.a via de website.

Mede dankzij uw stemmen in 2020 kon een monument gerealiseerd worden. Het is een blijvend waardig monument naast de St.Vituskapel in de Grotestraat voor alle omgekomen Wellse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Zie deze pagina: Monument Wellse slachtoffers  Ook de St. Vituskapel wordt momenteel op initiatief van Archief Well gerestaureerd.

Met de opbrengst van 2021 is ons doel:

Het aanschaffen van een informatiebord van 1 m. x 0,5 m. met daarop de info over het ontstaan en de geschiedenis van Well, dat geplaatst gaat worden op een openbare ruimte in de oude kern. 

Uw stem is geld waard … steun ons! ♥♥♥

Ben je lid van Rabobank Noord Limburg​? INLOGGEN EN GA VANAF 4 OKTOBER STEMMEN OP ► ARCHIEF WELL