Zoek

Boekpresentatie 'WELL sporen uit het verleden', deel 5.

07-11-2021

Archief Well brengt weer een nieuw boek uit. Op zondag 21 november 2021 om 10.30 uur in de Buun.

LET OP: Na afloop van de presentatie worden diverse boeken met flinke korting verkocht.

UITNODIGING.

U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op de boekpresentatie van 'WELL sporen uit het verleden'. 

Het vijfde boek uit deze serie wordt zondag 21 november 2021 in MFC de Buun gepresenteerd en verkocht.  De zaal is open om 10.00 uur.

Archief Well bracht in 2016 het vierde deel uit van 'WELL sporen uit het verleden'. Men vond het weer eens tijd worden om een vijfde editie te presenteren. De uitgave was oorspronkelijk in 2020 gepland, maar het uitbreken van de Covid-19 pandemie werd spelbreker. Een jaar later ligt er dan toch een nieuwe editie in de ‘boekenwinkel’ van Archief Well.

Het boek omvat 120 pagina’s met vele full color-afbeeldingen bij de gevarieerde onderwerpen zoals:

Wellse bijnamen: Arno Hebben alias Bölles - De voorloper van de Rijksweg - Klokkenmakersfamilie Remmen - Kasteelvrouwen van Well - Bijzondere Wellenaren, 2 personen: Beth Nijsen-Weijs en pater Canutus - Het hoofdvaandel van het St. Antoniusgilde - Knicke dorp, Knikkendorp, Knikkerdorp - Het verdwenen klooster aan het kermisplein - Eerbetoon aan Gerald J. Duffy - Acht foto’s Toen en Nu - De oude panden in de Grotestraat.

Voor de omslagfoto en voor de rubriek 'Toen en Nu' tekende onze dorpsgenoot Charlène Koolmees, studente fotografie, die in het kader van een schoolopdracht haar medewerking verleende. De opmaak en lay-out waren in handen van Archief Well-medewerker Eveline van de Venn. Het boek is samengesteld door de redactie, aangevuld met enkele gastschrijvers.

Verkoop boek.

Na afloop van de presentatie is het boek direct te koop à € 15,00. Inclusief verzendkosten is de prijs €20,75. Neem hiervoor contact op met het bestuur via info@archiefwell.nl  Daarna is het verkrijgbaar bij 'Alles onder een dak' (Vissers), Kasteellaan 11 Well. Ook iedere donderdagmorgen van 10:00 -12:00 uur tijdens de openingsuren van het archief in MFC de Buun. 

Tijdelijke aanbieding tot 1 januari 2022.

Als speciale actie voor de komende feestdagen zijn deel 1 t/m 4 van 'WELL sporen uit het verleden' te koop voor €3,75 per stuk. De hele serie van 5 delen is te koop voor €30,00.

Tot ziens op zondag 21 november 10.30 uur! De zaal is open om 10.00 uur.

Denk aan het coronatoegangsbewijs, de coronacheck wordt gehanteerd en als je klachten hebt blijf dan thuis. Bij de opstelling van de zaal houden we rekening met voldoende afstand.