Zoek

Stem op Archief Well bij de Rabo ClubSupport Campagne 2022

08-08-2022

Je kunt Archief Well een financiële steun in de rug geven door als lid van de Rabobank een stem op ons uit te brengen. 
Als je een betaalrekening bij de Rabobank hebt, minimaal 12 jaar bent, maar nog geen lid bent, kun je dat gratis en vrijblijvend worden via de Rabo App.
 Vanaf 5 september mag je stemmen op 3 verenigingen. Iedere vereniging krijgt dan 1 stem.

 

Ook dit jaar is de Rabobank Noord Limburg (waar Well bij aangesloten is) met de Rabo ClubSupport campagne gestart. Deze is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Ook in 2022 investeert Rabobank Noord Limburg weer een groot bedrag van de winst in het club- en verenigingsleven van onze regio.
Rabobank-leden beslissen mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen.

 

Ons doel is het verzamelen en archiveren van de geschiedenis van Well  in woord en beeld uit heden en verleden. Het culturele en historisch materiaal openbaar en toegankelijk maken, om zodoende iedereen in aanraking te laten komen en bewust te laten worden van het rijke Wellse erfgoed. Om dit te kunnen blijven doen is Archief Well financieel afhankelijk van de "Vrienden van het Archief",  giften en deze Rabobank aktie. In de zomer van 2021 zijn wij gestart met de restauratie van het interieur van de Vituskapel in de Grotestraat. Deze is nu prachtig opgeknapt en op 3 juli 2022 tijdens de Sacramentsprocessie ingezegend. We hebben dit mede kunnen doen door belangeloze medewerking van vrijwilligers, plaatselijke ondernemers en sponsoren. Echter: de overhead- en andere kosten komen voor onze rekening en willen we aanvullen met de opbrengst van deze Rabo ClubSupport aktie. 

Stemmen verloopt via de Rabo App of Rabo Internetbankieren:

Log in op je  rekening bij de Rabobank op de site of in de app.
Ga via Service naar 'Zelf regelen' en dan naar 'Stem op jouw club'.
Je klikt in de lijst van deelnemende clubs op Archief Well (enkel aanvinken is niet genoeg) en klikt op Stemmen.
Je kunt nu je Stem bevestigen of eerst nog 2 andere clubs selecteren en daarna je 3 keuzes gezamenlijk bevestigen via Stem bevestigen.

De stemperiode voor Rabobank-leden is van 5 t/m 27 september. De uitslag volgt op 3 oktober.