Zoek

Stem op Archief Well bij de Rabo ClubSupport Campagne 2023

24-08-2023

Ook dit jaar is de Rabobank met de Rabo ClubSupport actie gestart. Deze is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven.
 

Rabobank-leden beslissen mee over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen. De stemperiode voor Rabobank-leden start op 4 september en loopt t/m 26 september. Stemmen verloopt dit jaar via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Ieder lid kan 3 stemmen uitbrengen op een vereniging, club of stichting naar keuze. Ben je nog geen lid van de Rabobank Noord Limburg, dan kun je jezelf aanmelden om te stemmen en zo mee te doen aan deze actie om de verenigingen en stichtingen financieel te steunen.

Stemmen die uitgebracht zijn op Archief Well worden dan uitgedrukt in geld en is voor ons een welkome ondersteuning om ons werk te kunnen blijven doen: gegevens uit de rijke historie van ons dorp Well opsporen, uitdragen en levend houden. De Archief vrijwilligers blijven onuitputtelijk bezig om onze rijke historie te ontdekken, te bewaren en openbaar te maken.

Naast de reguliere werkzaamheden is Archief Well momenteel bezig met enkele projecten. De opbrengst van deze campagne willen we graag besteden  aan het opknappen en herinrichten van het Historisch Kerkhof aan de Maas.

Uw stem is geld waard … steun ons! ♥♥♥

GA STEMMEN OP ► ARCHIEF WELL