Zoek

IN MEMORIAM Sjef (Jos) Verrijdt, vrijwilliger bij Archief Well.

23-01-2024

*Knikkerdorp Well 03-04-1938   †Grotestraat Well 22-01-2024

Met het overlijden van Sjef verliest het Archief Well een actieve vrijwilliger en vriend.

Sjef was erg geïnteresseerd in zijn familiestamboom, de historie van zijn woonhuis met schoenenzaak en in de geschiedenis van het gehele dorp Well. Na de nieuwe bestuurssamenstelling van het archief in oktober 2010 heeft hij zijn beste beentje voorgezet.  Sjef en zijn vrouw Jo lieten hun fotoalbums scannen en stelden de scans beschikbaar voor de archiefwebsite. Als vrijwilliger verrichtte hij diverse taken, o.a. het registreren van mappen en  boeken. Ook verleende Sjef assistentie bij presentaties tijdens het maandelijkse Ontmoetingspunt Well. Hij werkte zorgvuldig en hield zich altijd aan afspraken. Het was fijn om met hem samen te werken. Gelukkig hebben we hem nog kunnen bedanken voor zijn inzet en afscheid van hem genomen. Sjef was een aimabel, vriendelijk, opgewekt en rustig persoon. We zullen hem missen.

Het bestuur en alle vrijwilligers wensen  Jo, Marcel, Jos, schoondochters, kleinkinderen  en zijn verdere familie sterkte toe en bij deze iedereen van harte gecondoleerd.

Namens Archief Well, Voorzitter Ger Peters.

De uitvaartmis is vrijdag 26 januari om 12.00 uur in de St. Vituskerk. Aansluitend wordt Sjef in besloten kring gecremeerd.