Zoek

ONTMOETINGSPUNT WELL op 27 juni

20-06-2024

THEMA:  WELLSE WINKELIERS EN ONDERNEMERS van A-Z (deel 4)

Voordat de zomervakantie begint gaat Marleen Timmermans, op donderdag 27 juni, terug in de tijd van de talrijke ondernemers die ons dorp rijk was in de tweede helft van de 20e eeuw. Een paar dagen voordat er wéér een winkel, Vissers alles onder een dak’ verdwijnt in ons dorp. 
Wat blijft er in de toekomst nog over van de eens zo bruisende leefbaarheid? Kan Archief Well als heemkunde club over een twintigtal jaren dan nog steeds naar hartenlust grasduinen in de wat eens zo rijke historie was van Well?
Verenigingen, clubs, activiteiten en ondernemers verdwijnen of stoppen. Onze opvolgers zijn dan zo klaar met het bewaren van de jongste geschiedenis! 

Maar het blijft leuk en interessant om terug te gaan in de tijd. Iedereen is donderdag 27 juni welkom in MFC de Buun en de entree is gratis. De zaal is open om 10:00 uur en de presentatie is van 10:30 tot 11:45 uur.
Mensen die om 12.00 uur mee willen eten kunnen zich tot a.s. dinsdag opgeven bij Ger Koch M: 06-52731591 en Henny Martens M: 06-10471092

Archief Well dankt Diana en Henny Vissers voor de jarenlange service, ondersteuning en sponsoring.

Wij wensen hun het allerbeste toe voor de toekomst. 

Meer informatie over de medewerking van Archief Well aan het Ontmoetingspunt Well staat op DEZE pagina.