Zoek

De Zonnebloem afd. Well / Wellerlooi

Promotie van de Zonnebloem op de braderie in de jaren '90


 

De Zonnebloem afdeling Well / Wellerlooi is opgericht op 18-05-1992. Veel zonnige gezichten heeft het werk in de loop van deze jaren al opgeleverd in deze twee dorpen.


De afdeling Well / Wellerlooi bestaat op dit moment uit zeven bestuursleden: Frans Camps, Gonny Kersbergen, Rieky Zegers, Pierre Koppes, Coby van de Ven, Anny van Opbergen en Riet Linders. 

Verder zijn er 14 vrijwilligers, 105 gasten, en twee stagiaires die vanuit school meedoen aan een  maatschappelijke stage. Meer vrijwilligers zijn erg welkom! 

Het doel van de Zonnebloem is, een beetje kleur te brengen in het leven van mensen, die eenzaam zijn of door ziekte of handicap lichamelijke beperkingen hebben. Er zijn Zonnebloem gasten die graag een bezoekje ontvangen van de vrijwilligers, en gasten die deelnemen aan de activiteiten, de z.g. Zonnedagen, die men speciaal voor de doelgroep organiseert, i.v.m. hun persoonlijke omstandigheden..
De inzet en het enthousiasme van vrijwilligers is dan ook van cruciaal belang, om dit alles te kunnen realiseren. Meer gegevens kunt u vinden op:
www.zonnebloem.nl  en De Zonnebloem Provincie Limburg
 

Zonnedag op "Heihoef" te Eindhoven in 1995

Klik onderstaande foto's aan voor vergroting.

*